Dansk e-handel slår hvert år den ene rekord efter den anden, da danskere elsker at købe produkter online. Det er behageligt, fordi man slipper for at skulle ud i butikker. En anden fordel er, at flere kan sætte deres varer til salg, fordi det ikke kræver samme kæmpe investering som tidligere.

 

På den måde er e-handel langt mere demokratisk end gammeldags handel, og derfor ser vi også hele tiden nye danske webshop poppe frem rundt omkring. Det har aldrig været billigere og lettere at starte en webshop, end det er i dag.

Selvom de store webshops står for meget salg, så vil der altid være plads til små virksomheder, som kommer ind og sælger deres nicheprodukt. Det er vigtigt for dansk økonomi, at der kommer flere små virksomheder, da det er dem, som kan blive de næste store. Derfor er det godt, at det aldrig har været lettere at starte virksomhed.

Går du med en webshopejer i maven, så får du nogle råd til, hvordan du lettest kommer i gang.

 

Vælg den rigtige platform

For de fleste små webshops handler det om, at de skal i gang så let og hurtigt som muligt. Det nytter ikke noget, at de bruger alt for meget energi på deres webshopdesign, opsætning osv.

Derfor anbefales det, at man vælger nogle af de løsninger, hvor man hurtigt kan komme i gang mod at man betaler et abonnement. Det kan f.eks. være Shopify, som er let og hurtigt at opsætte for små webshopsejere.

Grunden til at det er værd at gøre i starten er, at det handler om at komme hurtigt i gang, så man kan sælge sine produkter. Når webshoppen har været i gang i længere tid, er det lettere at vide, hvad man skal bruge og ikke bruge.

 

Markedsføring

Små webshops er meget sidestillet med de allerstørste aktører i dag, da de langt hen ad vejen markedsfører på samme platforme. Alle har mulighed for at købe AdWords eller lave Facebook annoncering. Selvfølgelig har store virksomhed en hær af folk bag sig, men alligevel kan en dedikeret webshopsejer, som satser på et bestemt område sagtens stille op mod dem.

Det gør, at en webshops hurtigt kan komme ud med sit produkt og prøve at sælge det til kunderne. Herefter kan man se, om det er et produkt, som kunderne vil have eller ej. Man kan derfor hurtigt teste sine produkter af og se om det er noget.

Hvis du vil hurtigt i gang med at sælge dine produkter, men ikke har nogle penge i øjeblikket, kan du sammenligne forskellige lånetyper, som du kan se her.

 

På den måde kan du komme i gang med at sælge varer på din webshop, og så er du måske den næste Lars Larsen?