Børn elsker sjov og ballade, og om sommeren kan de ligeledes bruge naturen til at lege, spille og løbe i. Ønsker du at få barnet op ad sofaen, og at gøre dit barns sommer sjov og indbydende, er der derfor en række investeringer, som du bør gøre dig. I denne artikel får du tre mulige investeringer til dine børn, som vil skabe sjov og glæde hele sommeren.

Køb en stor trampolin

Det er sundt for børn at lege udenfor, og det giver langt mere motion, end indendørsaktiviteterne på iPad’en og computeren. Derfor vil en god investering være at købe en stor trampolin til ungerne. En super god måde hvorpå leg og motion kan blandes. Når du skal investere i en trampolin, er det en god idé at vælge kvalitet frem for kvantitet. Vælg en trampolin, som er holdbar og stabil, og som derfor kan holde mange sæsoner.

For at beskytte dine børn mod skader, kan du købe et net til trampolinen. Dette net gør, at børnene ikke kan falde ud over trampolinens kanter, og det er derfor en stor sikkerhed.

 

Køb et gyngestativ

Har dine børn allerede et gyngestativ? Hvis ikke, er det helt sikket på tide med denne investering. Et gyngestativ er specielt sjovt for yngre børn, som kan bruge mange timer på at gynge og lege ude i haven. Igen er det vigtigt, at du aktiverer dine børn – også selvom de endnu er små. Ved leg lærer dine børn at bruge de forskellige muskelgrupper, og dermed kan du fremme aktiveringen af finmotorikken ved udendørsleg.

Et gyngestativ kan ligeledes holde mange sæsoner, og er dermed en holdbar løsning. Du kan let bygge et gyngestativ selv, og dette er ofte en langt mere holdbar løsning, end de gyngestativer du kan købe i butikkerne. Hvis du er villig til at smide lidt ekstra, kan du dog godt få et godt og solidt gyngestativ i de fleste byggemarkeder.

 

Husk det praktiske tøj

Foråret og sommeren står for døren, men i Danmark er dette desværre ikke lig med sol og varme. Derfor skal du huske, at dine børn skal have praktisk tøj på, når de leger udenfor. Her er det specielt vigtigt med praktisk overtøj, som kan tåle regn, fugt og snavs. Du kan se et stort udvalg af moderigtigt børnetøj til børn i alle aldre ved at klikke her.

Husk ligeledes det gode fodtøj, som kan klare leg, løb og snavs. Her er det ligeledes vigtigt at vægte kvalitet højt, eftersom dit barn fødder helst skal holdes tørre hele dagen. Her er støvler ofte en god løsning til foråret – og til sommermånederne er et par sandaler praktiske og behagelige for barnet.