Når man tænker på investeringer, tænker man ofte på aktier eller obligationer. Dette er en almindelig og udbredt investering, og der er da heller ikke noget galt med at placere sine penge i denne type aktiver.

Men faktisk dækker investeringsbegrebet over en hel del mere, og man kan i princippet se ethvert køb eller salg som en investering, hvor man potentielt kan ende med en eller anden form for afkast. I artiklen her kigger vi nærmere på boliginvesteringen, og hvordan man ved at alliere sig med en boligadvokat kan sikre en endnu bedre investering i sin bolig – og en god start i sit nye hjem, selvfølgelig.

En boligadvokat kender hele proceduren

En af de største fordele ved at alliere sig med en boligadvokat er, at man derved køber hele pakken. En boligadvokat tager sig af alt fra at gennemlæse købskontrakten til at underskrive skødet og afregne med mægleren, og det er herved, at man faktisk næsten ikke kan undvære en boligadvokat. Ofte fås boligadvokatens ydelser i form af pakkeløsninger, hvor man får hele processen i et køb. Det betyder, at man ikke selv skal foretage sig noget som helst, men man kan faktisk i realiteten læne sig tilbage.

Kompetent rådgivning

Et at de elementer, man gerne skulle ende med at tjene penge på, er i forbindelse med den rådgivning, boligadvokaten kan bistå med. Med erfaring i branchen kender boligadvokaten alle de relevante smuthuller og særlige regler, der i sidste ende kan hjælpe dig og din situation i forbindelse med din bolighandel. Dette kunne eksempelvis være i forbindelse med forhandling eller særlige vilkår i købskontrakten, som man måske ikke selv ville have fundet mistænkelige.

Boligadvokaten har heller ikke den personlige relation til boligkøbet, som man selv har. Og det kan være en fordel, når man skal overveje, om handlen nu i det hele taget er så god, som den ser ud til at være. Uden nogen speciel interesse ser boligadvokaten dermed mere objektivt på hele situationen, og man kan således tage en kompetent beslutning i stedet for en beslutning, der i højere grad bygger på det ønske, man måske har om at ville købe bolig.

Til forskel fra den almindelige ejendomsmægler er boligadvokaten også mere uvildig i sin vurdering af, hvorvidt handelskontrakten overhovedet er givtig, da ejendomsmægleren har en speciel interesse i at få en handel igennem. Denne interesse har boligadvokaten ikke, da denne i højere grad har for øje at hjælpe dig som boligsøgende eller –sælgende.

Er du interesseret i at vide, hvordan man helt konkret kan tjene penge på at hyre en boligadvokat, kan du undersøge forholdene nærmere på denne side, hvor man har en erfaringsrig baggrund for at yde en kompetent rådgivning.