Blomsterprint på sommerkjoler, bluser og skjorter er utrolig populære igen i år. Hvis du stadig er fuldstændig forelsket i blomsterprint på dit tøj, så har vi en god nyhed.

GP & J Baker, har indgået samarbejde med H&M om at lave en særkollektion, hvor du har mulighed for at finde flot tøj med blomsterprint.

Mangler du en ny sommerkjole?

Sommerkjoler fås i mange varianter, og oftest er det, det tøj du har mest af i din garderobe. Om du ønsker korte, som giver dig mulighed for at vise dine sommerfriske ben, eller lange kjoler som afspejler elegance og romantik.

H&M har indgået et samarbejde med GP & J, som er et britisk interiør brand med en ikonisk baggrund inden for tapet og tekstil. Det samarbejde H&M har lavet, vil sikre kjoler med en masse fede mønstre, statementprint, og særligt kjoler med blomsterprint.

Denne kollektion, er rettet mod kvinder, og har på nuværende tidspunkt allerede inkluderet designs som GP & J Baker tidligere har lavet.  GP & j Baker har være kongelig hofleverandør for det engelske kongehus siden 1982, og er kendt for håndmalede mønstre samt. botanisk print på tekstiler og tapeter.

Størstedelen af de ny lancerede kjoler er ”medikjoler”. Medikjoler kan sammensættes med høje hælede sko, også står du ikke skarpere til aftenens fest

 

Med en blomstret kjole, kan du gøre din sommerstil sikker

Sommeren i år har virkelig været varm. Tynde sommerkjoler er perfekte til både varme dage såvel som på jobbet. De blomstrede sommerkjoler er faktisk så populære, at de ligeledes bruges til festlige arrangementer som bryllupper eller fødselsdage.

H&M lancere torsdag d. 2. august 2018, en ny kollektion online med fede sommerkjoler fra kun 69,95 – 399kr.

Denne lancering har GP & J Baker, er designerne bag denne kollektion og de har taget nogle af deres mest unikke, værdsatte og flotte designs fra samlingen. GP & J Baker vil rejse en ny verden med mulighed for innovation.

Kollektionen bæger præg af fede farver og feminisme. Kollektionen appellerer til kunder som elsker mode og flotte ”print” designs.

Du kan blandt andet glæde sig til det smukke design med magnoliaprint, som blev malet af den engelske landsmaler, William Turner der var i samarbejde med GR & J Baker helt tilbage i 1913.

 

Du kan bruge den året rundt

Med en sommerkjole kan du bruge den året rundt. Om efteråret kan du kombinere den med et par fede støvler, leggins med 60 denier og en trenchcoat. Du har også mulighed for at kombinere den med en cardigan til dine hverdagsaktiviteter eller fortryllende forårsture.