Internettet kan byde på mange fristende produkter, og det er især blevet nemt at købe ting fra udlandet. Der er dog mange gode grunde til at købe danske varer, og disse grunde kan du læse mere om herunder.

 

Du får produkter med et lækkert design

Danske designere er kendt for deres lækre og stilrene nordiske design, som hurtigt er blevet populært i udlandet. Dansk design kan naturligvis betyde mange forskellige ting, men når det gælder dansk design, så tænker man primært på produkter, som er lavet med godt håndværk. Det betyder også, at danske produkter ofte er lavet med en enkelt og stilrent design, så der er plads til at fokusere på det gode håndværk.

Hvis du har lyst til at se eksempler på dansk design, kan du besøge House Doctor, som fremstiller fantastiske produkter efter alle de danske håndværksstandarder.

 

Du får produkter af en høj kvalitet

Håndværk er i fokus indenfor dansk design, men vi går også op i gode materialer. Til sammen giver det produkter af en ufattelig høj kvalitet, som er svær at finde magen til andre steder.

Danske designvirksomheder går normalt ikke efter at skabe så billige produkter som muligt. Dette er et klogt valg, for det er ikke muligt at konkurrere prismæssigt med for eksempel Kina. Til gengæld kan vi producere produkter af en ufattelig høj kvalitet.

Du støtter danske virksomheder

Når du køber danske varer, så støtter du samtidig danske virksomheder. Det lyder måske som en hul forretningsgimmick, men det er vigtigt at støtte de danske virksomheder, hvis vi vil skabe vækst.

Uanset om du køber brugskunst, madvarer, møbler eller andet, så overvej i det mindste muligheden for at købe dansk. Du vil ofte opleve, at Danmark har nogle fantastiske produkter, som mange overser.

At vi danskere går efter danske produkter er især vigtigt for de små iværksættere, som brænder for deres håndværk. Ofte er succes på dansk jord en forudsætning for, at de kan udvide deres forretninger til udlandet.

 

Du får varer, som lever op til de danske standarder

Sidst, men ikke mindst, er det også vigtigt at være opmærksom på, at danske produkter lever op til alle de danske lovkrav. Dette virker måske irrelevant, men man må virkelig ikke undervurdere vigtigheden af dette, når man tænker på de mange produkter, som bliver importeret af danskere fra Kina hver eneste dag.

Når du køber produkter direkte fra Kina, omgår du samtidig den kvalitetskontrol, som danske produkter skal igennem. Det betyder, at produktet ofte indeholder skadelige stoffer, der er ulovlige at bruge i danske produkter.

Mange danskere er bevidste om truslen fra farlig kemi i produkter fra udlandet, men det bliver et større og større problem efterhånden som flere danskere begynder selv at handle i Kina.