Er du en af dem, der har overvejet at kaste dig ud i ejendomsinvestering? Hvis du gerne vil investere dine penge, er ejendomsinvestering en fantastisk måde at gøre det på. Det kræver dog lidt forberedelse at komme i gang med ejendomsinvestering. I denne artikel får du derfor tre gode råd til, hvordan du kommer i gang.

Start med investering uden for de større byer

Hvis du gerne vil i gang med ejendomsinvestering, er det en god idé at starte uden for de større byer. Det skyldes at boligmarkedet i de større byer har gjort, at boliger er meget dyre i de store byer, og derfor er det nemmere at komme i gang med ejendomsinvestering i nogle mindre byer.

Der er desværre mange der tror, at det kun er muligt at investere i boliger i de større byer med det formål at leje boligen ud. Det skyldes at mange tror, at det er svært at leje en bolig ud, lige så snart vi kommer væk fra de større byer.

Men det er langt fra tilfældet. I mange byer, fx på samme størrelse Korsør eller Nyborg er der gode muligheder for at købe en lejlighed og efterfølgende leje den ud, for at du kan tjene penge på din investering.

Det er både nemmere og billigere at finde en bolig i nogle mindre byer og det er derfor et godt sted at starte, hvis du gerne vil i gang med ejendomsinvestering.

 

Hav et budget klar til banken

For at købe din første bolig, skal du sandsynligvis ud og tage et lån til at finansiere boligen. Når du skal i banken eller hos realkreditinstituttet er det vigtigt at du har et budget klar, så du kan vise at du har pengene til at betale af på lånet fremover.

Det er samtidig en god idé at vise, hvis du har mulighed for at vise banken, hvordan du gerne vil tjene penge på boligen, så banken roligt kan låne pengene til dig.

 

Find en god lejer til din bolig

Når du har købt din første bolig, er det tid til at finde en lejer til din bolig. Her er det vigtigt at finde en god lejer, som du ikke risikere at komme i situationer med en lejer der ikke betaler.

For at finde en god lejer til din bolig, er det vigtigt at der kommer mange til fremvisning, så du har mulighed for at vælge en god lejer. Når der kommer personer til fremvisning, er det samtidig vigtigt at du har gjort boligen klar, ved fx at sørge for der er nymalet og ser hyggeligt ud i boligen.

Selvom boligen ikke er møbleret, kan du putte lidt dekoration i boligen, for at det ser hyggeligt og hjemligt ud. Du kan fx sætte lidt dekoration fra Hay op i boligen, for at skabe eng od stemning i boligen. Du kan finde boliginteriør fra Hay samt meget anden boligdekoration hos Livingshop.