Det kan tage hårdt på en at investere ofte. Dette påvirker både fysisk og ikke mindst psykisk, grundet de intensive følelsesmæssige op- og nedture. Derfor kan det, for bedst muligt at være i stand til at investere med et klart hoved, være nødvendigt at forberede kroppen og sindet på det. Nedenstående vil vi komme med et forslag til, hvordan man bedst gør dette, således at man kan holde hovedet koldt og tage rationelle beslutninger.

Slap af i kroppen og i sindet

For bedst muligt at være i stand til at investere koldblodigt, kræver det altså, at både kroppen og sindet er forberedt på det. Det kan derfor være meget fordelagtigt at foretage øvelser, der forårsager, at man kan gøre dette. Det er af denne grund, at mange daytraders praktiserer yoga, nemlig for at de kan bibeholde roen og overblikket til at kunne benytte logikken og stole på denne.

Hvis man i processen forinden, man smider pengene efter en investering, som man ser potentiale i, føler sig stresset og fortvivlet, kan det derfor stærkt anbefales, at man investerer i Body-SDS behandling. Dette er netop en investering, da resultaterne af det vil gavne beslutningsprocessen omkring, hvor man skal investere sine penge, en hel del. Med Body-SDS får man nemlig en behandling som får kroppen til at slappe på en måde, som også påvirker sindet og nerverne positivt.

Tjek i øvrigt Body-SDS hos ownr.dk her.

Det har vist sig at være en behandlingsform, som effektivt behandler stress. På denne måde kan man altså slippe af med stress, hvilket vil give plads til, at man kan tage sig tid til at undersøge, hvor man skal investere sine penge.

Drop følelserne

Dette kan lyde en smule groft, men hvis man ønsker at foretage flere investeringer uden at lade det tage for hårdt på en, er man nødt til at lægge så mange følelser fra sig som muligt. Derudover er det at lægge følelserne på hylden også gavnligt, når man leder efter en god investering. På denne måde kan man nemlig analysere sig frem til en rigtig beslutning og stole på fakta frem for udelukkende at ”have en god mavefornemmelse”.

Det kan anbefales, at man stoler på rationalet i en investering mere end mavefornemmelsen, da dette ofte udgør et stærkere grundlag for investeringen. Det er dog vigtigt stadig at have mavefornemmelsen med, eftersom det heller ikke er særlig optimalt at foretage en investering, som man egentlig ikke selv tror på. Det er altså logikken og rationalet, som i største grad skal være til stede, når beslutningen skal tages, men det er samtidig vigtigt, at mavefornemmelsen og dermed troen på investeringen bakker op om beslutningen.

Ovenstående afsnit hænger sammen i den effektive forberedelse af ens investering. For at være i stand til at lægge så mange følelser på hylden, som muligt, kræver det ofte, at man har ro i kroppen og i sindet. På denne måde har man nemlig det rette fundament til at slappe af og lade rationaliteten tage over.