Et nyt år er lig med nye forhåbninger og det samme gælder for alle spekulanterne, hvad enten det er boligmarked, valuta eller aktier der spekuleres i, så bliver der i det nye år sat nye forhåbninger. Det kan midlertidigt være svært, at finde ud af, hvad det er man skal investere sine penge i, hvorfor der her kommer nogle relevante tips til, hvad eventuelt kan smide sine penge i.

 

Kryptovaluta

Digital valuta har de seneste måneder været på alles læber og med god grund.  Den førerende digitale valuta er bitcoin og den har alene i år 2017 været kendetegnet ved en massiv stigning, hvor den fra årets start til slutning er steget 2000%, hvilket har gjort mange mennesker utroligt glade.  Bitcoins er den mest kendte kryptovaluta, men rent faktisk eksisterer der mere end 800 forskellige slags digitale valutaer, som er mulige at smide penge efter.  En af disse er Ripple, som alene i 2017 steg med markant mere end bitcoins.

For dem som ikke har nogen som helst anelse om, hvad digital valuta er, så det en valuta der kun findes på din elektroniske enhed. Det er meget få steder du kan bruge dem i det ”virkelige” liv, hvorfor du kan opbevare dem elektronisk.  At investere i digital valuta, er lidt lige som den vilde vesten, man ved ikke rigtigt hvad det er man går indtil.  Det kan både blive fugl eller fisk i forhold til, om din investering går godt, hvilket man i investor sprog vil kalde højrisiko investering.  De er nemlig spekulative, hvilket vil sige reelt set kun har den værdi, som folk giver dem.  Hvis man skal investere i digital valuta, så gør det varsomt og kun med penge, du har råd til at tabe.  Digital er stadigvæk en forholdsvis nyt og hvis det ender med at blive den eneste valuta, der bliver brugt i fremtiden, så kan man hente enorme summer ved at investere tidligt.

Obligationsinvestering

 

Obligationsinvestering er investering i primært stater, men kan også være virksomheder.  Det foregår på den måde, at stater udsteder såkaldte statsobligationer, hvor man låner penge til en stat, som til gengæld sender et gældsbevis tilbage.  Fordelen ved at investere i disse obligationer er, at den eneste måde du mister dine penge på er hvis staten går bankerot. Dertil er det en lavrisiko investering, hvor pengene er mere eller mindre sikret af den pågældende stat.  Udbyttet er selvfølgelig også derefter, forstået på den måde, at obligationerne sjældent ryger i vejret, hvorfor det er en langsomt stigende indtjening man sikre sig.

Boligmarked

Ejendomsinvestering er en anden måde, hvorpå man kan få sine penge ud at arbejde. Her investeres der primært i ejendomme til udlejning, hvor selv høster en smule af overskuddet. Når der investeres i ejendomme, så er det muligt at gøre det selv, hvorfor man ikke skal dele sit afkast med nogen.  Ulempen ved denne form for investering er, at ens kapital bliver bundet i lang tid, man kan ikke bare sælge en lejlighed fra måned til måned på grund af meget stramme regler jævnfør lejeloven.  Hvis du påtænker at investere i ejendomme, så  de også udstyres med det rigtige materiel, som man kan finde på https://moebelkompagniet.dk/