Flere er begyndt at lege med tanken om at handle med aktier på lige vilkår med de store banker. Begrebet hedder at være daytrader, fordi man handler på markederne hver eneste dag, det vil sige at det er ens arbejde. Her giver vi nogle råd til, hvordan du kan blive en succesfuld daytrader.

For hvis du er daytrader og er succesfuld, så kan du sagtens leve af det, så kan du leve det liv, som du gerne vil. Om det så er hurtige biler eller blot muligheden for at bestille Horsens takeaway. Den del lader vi dig om at bestemme.

 

 

Køb en god computer og flere skærme

Første råd er noget helt praktisk, da du skal have en computer, hvis du vil have muligheden for at daytrade. Da du gerne vil følge med i kurser og analysere aktier samtidig, så bør du have flere skærme til din computer.

På den måde kan du have aktiekurserne på en skærm og så kan du selv analysere et regnskab på en anden skærm. Hvis du ser de professionelle, vil du se, at de også gør det, da de har brug for at få meget information ind, når de skal handle med aktier.

Hvis du skal have en chance mod dem, bliver du nødt til at gøre det samme. Så længe markederne har åbent, og det har de stort set altid et eller andet sted, så vil vi anbefale dig, at du bestiller mad udefra. Du kan se her, hvor du kan bestille fra, hvis du er i Horsens eller omegn.

På den måde kan du sidde og handle med aktier, men du spiser din mad.

 

Følg med i nyhederne

Det er godt at følge med i, hvad der sker hele tiden og her er en businesskanal som Bloomberg din nye ven. For du bliver nødt til at vide, hvad der sker på markederne, hvis du vil forstå, hvad det hele handler om.

Du kan eventuelt skifte rundt mellem flere nyhedskanaler, for der er ikke noget galt med, at du også ser TV2 News, for så ved du også lidt om, hvad der sker på det danske marked. Når du handler danske aktier, er det godt at gøre, men du bliver også nødt til at kigge mod udlandet, da udenlandske tendenser også påvirker danske aktier.

Det er en god idé at få et abonnement på Børsen, så du kan følge med i, hvad der sker.

 

Lav dine egne analyser

Du skal ikke kun købe aktier ud fra, hvad andre siger. Det er en god idé, hvis du laver dine egne aktieanalyser, da det i sidste ende er det, at du kommer til at tjene mange penge på.

Hvis du følger alle andre, så er det sjovt, mens det går opad, men når krisen kommer, bliver du også ramt af det.