Det kan være meget uoverskueligt og tidskrævende, at søge efter køretøjer så som biler, motorcykler og leasingbiler på nettet. Men der findes heldigvis nogle hjemmesider der har gjort det langt nemmere, at søge efter køretøjer. Når man skal søge efter biler, findes der Bilbasen og hvis man søger efter leasingbiler er der Leasingoffer.dk og hvis du er på udkig efter en motorcykel findes der Bikeportalen. Disse hjemmesider har, hver især nogle features der gør det nemt, at sammenligne køretøjer.

 

Nye og brugte biler – Bilbasen

Hvis du er på udkig efter en ny eller brugt bil, kan du nemt finde det på bilbasen.dk, det er nemlig en af Danmarks største database med nye og brugte biler. Bilbasen har gjort det nemt og overskueligt, at finde din ønskede bil ved blot at udfylde nogle kriterier i en søgefunktionen, og derefter kommer der biler frem i bilbasen, der matcher netop dine søgekriterier. Bilbasen samler både nye og brugte biler fra forhandlere, men også fra private sælgere. Bilbasen har lavet en smart funktion, hvor du kan sammenligne din nuværende bil med din ønskede bil på flere paramete, så som vægtafgift, forsikring, brændstof osv.

 

Leasingbiler samlet et sted – Leasingoffer

Er du på udkig efter en leasingbil, så kan det være uoverskueligt og tidskravende, at undersøge alle forhandlers leasingaftaler og biler i søgen på den rette leasingaftale. Men dette har en ny leasingportal, gjort en stopper for, den samler nemlig alle leasingaftaler på en hjemmeside. Dette har gjort det nemt og overskueligt at sammenligne leasingaftaler med hinanden. På leasingoffer.dk kan du finde leasingaftaler på privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing og minileasing. Leasing har været enormt populært de senere år, hvilket skyldes der er kommet mange lukrative leasingaftaler der gør det mere fordelagtigt, at lease en bil frem for at købe den selv eller få den finansieret af banken.

 

Nye og brugte motorcykler – Bikeportalen

Er du på udkig efter en ny eller brugt motorcykel, ATV eller andet der kategoriseres, som en motorcykel, så kan du nemt finde det på Bikeportalen. Bikeportalen har en smart søgefunktion der gør det nemt, at finde netop den motorcykel du søger efter. Bikeportalen har også gjort det nemt, at sammenligne op til tre forskellige motorcykler med hinanden på parameter, så som pris, ccm, HK, osv. Bikeportalen er en forholdsvis ny portal, men den er i rivende udvikling. Hvis du ønsker, at sælge en ny eller brugt motorcykel er det gratis og helt uforpligtende på Bikeportalen.dk