Mobilepay har efterhånden meldt sig som den klare vinder indenfor pengeoverførslen på smartphones, men det betyder ikke, at de er færdige med at vinde markedsandele. Deres nyeste fremskridt er netop blevet annonceret, og de har planer om i fremtiden at konkurrere med Nets.

Lidt om Mobilepay

Mobilepay har i dag mere end 2,5 millioner brugere blandt danskere. De fleste bruger appen til at overføre penge til hinanden, men tjenesten har også langsomt fundet indpas i de danske supermarkeder, hvor det efterhånden bliver muligt at betale med appen flere og flere steder.

 

Et alternativ til Betalingsservice

Betalingsservice har i mange år haft monopol i Danmark, når der skulle betales regninger. Det vil Mobilepay ændre på med en ny service, som gør det muligt at betale regninger automatisk ved hjælpe af appen. Målet er at tilbyde en nem løsning til de danske forbrugere, men samtidig vil de også konkurrere med Nets på prisen.

I øjeblikket kræver Nets et gebyr på 5 kroner for hver betalte regning. Mobilepay har planer om at kræve mellem 1-3 kroner for opkrævningen. Prisen afhænger af virksomhedens størrelse, og hvor mange betalinger, der skal ske hver måned.