Det kan være fantastisk at bygge nyt hus, selv bestemme hvordan huset skal se ud, det er på denne måde muligt at tilpasse huset til præcis dig og din families behov. Det kan være næsten umuligt at have styr på det hele når det er under proces, der kan være uforudsete udgifter og mange andre ting, der kan komme bag på jer og gøre processen lidt mere kedelig end den burde være. Det skal være en fantastisk rejse at bygge sig ejet hus.

Hav hjerte og hoved med i beslutningen

Det gælder både hvis det er køb af typehus, du skal tegne det eller i har nogen til at designe det for jer, så brug hjertet. Hvis der er noget du er i tvivl om, så er det vigtigt at du stiller spørgsmålene og får dem afklaret med det samme, så du kan have hjertet med i beslutningen. Sørg for at tage imod den rådgivning i bliver tilbudt, så i kan træffe de rigtige beslutninger om materialer og firma. Når der skal træffes en beslutning om hvilke byggefirmaer i skal benytte, er det vigtigt at tjekke tidligere kunders anmeldelser for at danne et komplet billede af firmaet, der er nødt til at gå langt mere ind i beslutningen end prisen, når der skal bygges familiens nye hjem. Når i har tjekket byggefirmaerne fra top til tå, vil det skabe en større ro under projektets forløb som kan være utrolig rart da sådanne projekter normalt, kan være stressende.

Tænk på miljøet og økonomien

Der er selvfølgelig et budget der skal overholdes, men det er også vigtigt at have fokus på driftsøkonomien. Det kan give fremtidige besparelser at tænke miljøvenligt, da det kan give jer mulighed for at spare på el, vand og varme, men sørg også for at tænke CO2-udslip, da det drejer sig om vores fremtid. Derudover kan det være en dum idé at betale for huset før det er færdigt, sørg for at kræve prisgaranti og andre økonomiske garantier før byggeriet går i gang. Det sker ofte at byggeprojektet går hen og bliver dyrere end forventet og planlagt. Hvis du desuden er rigtig handy, kan det være en god idé at tage fat i de projekter som i selv magter at lave. Hvis i laver hvad i selv kan, kan i spare på et projekt der langt fra kan kaldes billigt.

Søg rådgivning

Det kan desuden være at der står noget på den grund, som i tænker at bygge drømmehuset på. Det kan her være en nødvendighed at få revet det gamle ned, det kan kræve en totalnedrivning, en partiel nedrivning eller måske er det meget beton som kan være svært at få bugt med. Uanset hvilke projekter du skal have gang i; bygge eller nedrivning kan du få hjælp og vejledning hos j-jensen.com